
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de lait
- 5 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 70 g d'eau
- du sel
- 40 g d'huile d'olive
- farine de blé pour le plan de travail
- 12 olives violettes en rondelles
- 15 tomates semi-confites
- 150 g de fromage scamorza en petits cubes
- 10 feuilles de basilic frais
- 10 tranches de jambon blanc en chiffonnade
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 547 kcal / 2299 kJ
- Białko
- 23 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Węglowodany
- 70 g