Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir
- 100 g de beurre
- 500 g de crème de marrons
- 3 œufs
- 3 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
- 125 g de marrons glacés en brisures
- Wartości odżywcze
- na 2 pièces
- Kalorie
- 774 kJ / 186 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Petites lunes à la vanille
40min
Schwowebraedele
1h 10min
Vanille Kipferl
35 Min
Boules de neige à l'amande
55min
Knuspertaler (petits gâteaux de Noël aux graines)
1h 30min
Oreillettes au citron et à l'orange
1h 30min
Amandes au cacao et au café
30min
Biscuits au citron
50min
Cookies à l'orange confite
35 Min
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
1h 45min
Petits biscuits aux agrumes
1h 40min
Biscuits aux éclats de marrons
45min