
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir
- 100 g de beurre
- 500 g de crème de marrons
- 3 œufs
- 3 c. à soupe de fécule de maïs (Maïzena)
-
125
g de marrons glacés en brisures
lub 125 g d'or alimentaire en paillettes
- Wartości odżywcze
- na 2 pièces
- Kalorie
- 186 kcal / 774 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Węglowodany
- 8 g