Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
lub 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Cheesecake à la fraise et au vinaigre balsamique
3 Std. 25 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6u. 20min
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4u. 45min
Fraisiers façon tiramisu
12sa 30 dk
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min