Urządzenia i Akcesoria
White Fish Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
baby carrots cut into pieces (½ in.)7 oz
-
frozen baby peas defrosted7 oz
-
white fish fillet e.g. cod, halibut or white sea bass, cut into 4 pieces14 oz
-
water21 oz
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil1 tbsp
-
potatoes cubed21 oz
-
large eggs4
-
mayonnaise10 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2364 kJ /
565 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 godz.
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Tuna with Penne Pasta
30 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min