![White Fish Salad White Fish Salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/110DB837-1422-4962-85F5-66CE28B936DF/Derivates/86afed99e968941b1364a67b43920c42dccbdaea.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz baby carrots, cut into pieces (½ in.)
- 7 oz frozen baby peas, defrosted
- 14 oz white fish fillet, e.g. cod, halibut or white sea bass, cut into 4 pieces
- 21 oz water
- 1 ½ tsp salt
- 1 tbsp olive oil
- 21 oz potatoes, cubed
- 4 large eggs
- 10 oz mayonnaise
- fresh parsley, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2364 kJ / 565 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rolled Frittata
55 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40p
Tuna with Penne Pasta
30min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Maple and Mustard Salmon
20p
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min