
Urządzenia i Akcesoria
Getunkte Haferflockenkekse
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
70 Stück
Składniki
-
Mandeln, geschält110 g
-
Weizenmehl, glatt100 g
-
brauner Zucker200 g
-
Haferflocken, kernig260 g
-
Rosinen150 g
-
Natron½ TL
-
Zimt, gemahlen½ TL
-
Salz¼ TL
-
Butter in Stücken170 g
-
Ei (Größe M)1
-
Wasser300 g
-
Vollmilchkuvertüre in Stücken350 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
88 kcal /
367 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gusto auf Kekse
12 Przepisów
Austria
Austria