
Urządzenia i Akcesoria
Łosoś w papilotach z pieczarkami i ryżem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
ząbki czosnku2
-
oliwy z oliwek30 g
-
wody800 g
-
soli2 łyżeczki
-
ryżu długoziarnistego300 g
-
dzwonki łososia, świeże (ok. 150 g każdy)4
-
koperku, świeżego4 gałązki
-
cytryny ekologicznej4 plastry
-
pieczarek pokrojonych w ok. 2 mm plastry100 g
-
pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół100 g
-
pieprzu czarnego, mielonego4 szczypty
-
oliwy z oliwek4 łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
507 kcal /
22118 kJ
Białko
31.2 g
Tłuszcz
16.43 g
Węglowodany
58.47 g
Błonnik
2.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

W PAPILOTACH
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Łosoś z sosem z mango, fasolką szparagową i marchewką
1 godz.
Sałatka z łososiem, szparagami i młodymi ziemniakami
50 min
Łosoś na parze z pesto i pęczakiem, zupa krem ze szpinaku i brokułów
1 godz. 20 min
Łosoś z brokułami i beszamelem (dla dzieci)
25 min
Łosoś na kremowym szpinaku
50 min
Łosoś zapiekany z ziemniakami i jarmużem
1 godz. 10 min
Balsamiczny łosoś z makaronem z cukinii
45 min
Łosoś w sosie ziołowo-musztardowym
35 min
Paczuszki z łososiem i kuskus z suszonymi pomidorami
55 min
Łosoś w kremowym sosie pieczarkowym z ziemniakami
50 min
Łosoś z brokułami i ziemniakami w sosie koperkowym
40 min
Łosoś z ryżem basmati i sosem koperkowym
55 min