
Urządzenia i Akcesoria
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Wasser und mehr zum Kochen200 g
-
Ei1
-
Öl20 g
-
Salz3 TL
-
Schmand150 g
-
Saure Sahne50 g
-
Meerrettich aus dem Glas30 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen½ Bund
-
Pfeffer1 TL
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe (opcjonalnie)1
-
Hackfleisch, gemischt500 g
-
Senf2 TL
-
Butter in Stücken30 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
630 kcal /
2640 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Russische Küche
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy