Urządzenia i Akcesoria
Kreppel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
20 Stück
Składniki
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten620 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Zucker50 g
-
Salz1 Prise
-
Sahne100 g
-
250 g DickmilchKefir250 g
-
Eier2
-
Öl zum Braten (neutral)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
4 g
Kalorie
710 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Russische Küche
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Watruschki
1 godz. 40 min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Gemüse-Leber-Torte
1 godz. 50 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 godz.
Tschebureki
1 godz. 20 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 godz. 10 min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 godz.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Scharlotka
2 godz.
Gefüllte Blinis
55 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min