Urządzenia i Akcesoria
Muffiny z mąki owsianej z masłem orzechowym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
16 sztuk
Składniki
-
200 g bananów, dojrzałych (2-3 szt.), pokrojonych na kawałki
-
170 g syropu z agawy170 g miodu
-
250 g masła orzechowego podzielonego na kawałki
-
200 g mąki owsianej Melvit
-
1 łyżeczka octu jabłkowego
-
1 ½ łyżeczki sody oczyszczonej
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
5.2 g
Kalorie
805 kJ /
192.3 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Muffiny buraczano-czekoladowe
30 min
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
40 min
Gofry owsiane
45 min
Ciasteczka owsiane z bananami
35 min
Brownie fasolowo-daktylowe
2 godz.
Wegańskie ciastka bananowe
1 godz. 5 min
Owsiane ciasteczka czekoladowo-orzechowe
1 godz. 15 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.
Intensywnie czekoladowe babeczki (bez cukru)
45 min
Ciastka owsiane z czekoladą
35 min
Muffiny mocy
55 min
Muffiny bananowo-czekoladowe z orzechami
50 min