
Urządzenia i Akcesoria
Muffiny z mąki owsianej z masłem orzechowym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
16 sztuk
Składniki
-
bananów, dojrzałych (2-3 szt.), pokrojonych na kawałki200 g
-
miodu170 g
-
masła orzechowego podzielonego na kawałki250 g
-
mąki owsianej Melvit200 g
-
octu jabłkowego1 łyżeczka
-
sody oczyszczonej1 ½ łyżeczki
-
soli1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
192.3 kcal /
805 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
22.1 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Owsiane brownie z mango
1 Std.
Muffinki śniadaniowe z jabłkami i orzechami
45 Min
Owsiane ciasteczka czekoladowo-orzechowe
1 Std. 15 Min
Muffiny mocy
55 Min
Bananowe muffiny z orzechami włoskimi
35 Min
Muffiny buraczano-czekoladowe
30 Min
Gofry owsiane
45 Min
Muffinki z jabłkiem i daktylami (bez cukru)
45 Min
Muffinki owsiane z morelami
40 Min
Babeczki marchewkowo-kokosowe
1 Std. 25 Min
Brownie fasolowo-gryczane
1 Std.
Muffiny bananowo-czekoladowe z orzechami
50 Min