Urządzenia i Akcesoria
Ciasteczka migdałowo-kokosowe z czekoladą (bez cukru)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
14 sztuk
Składniki
-
100 g migdałów, blanszowanych
-
80 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao bez cukru, pokrojonej na kawałki
-
100 g wiórków kokosowych
-
70 - 90 g ksylitolu (patrz wskazówka)
-
2 jajka
-
1 szczypta soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
3.1 g
Kalorie
576.6 kJ /
137.7 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NATURALNIE SŁODKIE
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kulki z suszonymi śliwkami
30 min
Ciastka czekoladowo-pomarańczowe (bez cukru)
35 min
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
40 min
Wegańskie ciastka bananowe
1 godz. 5 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Owsiane ciasteczka czekoladowo-orzechowe
1 godz. 15 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 min
Ciastka owsiane z czekoladą
35 min
Ciastka owsiane z orzeszkami ziemnymi i czekoladą
1 godz. 30 min
Ciastka na myślenie
45 min