
Urządzenia i Akcesoria
Muffiny buraczano-czekoladowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 sztuk
Składniki
-
150 g czerwonego buraka, gotowanego pokrojonego na kawałki
-
3 jajka rozm. L
-
175 g cukru muscovado, jasnego
-
175 g mąki pszennej
-
50 g kakao
-
1 ¾ łyżeczki proszku do pieczenia
-
¾ łyżeczki sody oczyszczonej
-
100 g jogurtu naturalnego 0% tłuszczu
-
100 g groszków czekoladowych
-
1 łyżka ekstraktu z wanilii, naturalnego
Wartości odżywcze na 1 sztuka
Kalorie
201 kcal /
850 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LOW FAT
10 Przepisów
Polska
Polska