Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g water
- 2000 g pork ribs, cut into pieces (approx. 6 ribs per piece)
- 2 garlic cloves
- 500 g barbecue sauce (see Tips)
- 120 g beer of choice
- 110 g pure maple syrup
- 60 g apple cider vinegar
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tbsp ground cumin
- 1 tsp smoked salt (see Tips)
- 1 tbsp brown sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4520.9 kJ / 1076.4 kcal
- Białko
- 111.8 g
- Węglowodany
- 46.2 g
- Tłuszcz
- 49.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.7 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 1187.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pork belly with spring onions
1h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Buffalo chicken wings
45 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3h 35min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Bourbon pork ribs
5h 50min