Urządzenia i Akcesoria
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Ice cream
-
vanilla bean paste1 tsp
-
watermelon flesh cut into pieces (approx. 4 cm)800 g
-
caster sugar100 g
-
frozen raspberries150 g
-
pouring (whipping) cream380 g
-
full cream milk120 g
Wafers
-
rice malt syrup100 g
-
pure maple syrup50 g
-
puffed amaranth grain (see Tips)50 g
-
puffed millet (see Tips)20 g
-
shredded coconut20 g
-
poppy seeds1 tbsp
-
sesame seeds1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
oil for greasing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
2.9 g
Kalorie
1208 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
33.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake with meringue topping
3 godz. 30 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Vanilla frosting
1 godz. 35 min
Fortune cookies
2 godz. 5 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 godz. 25 min
Milk tart
3 godz.
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Pineapple passionfruit tart
4 godz. 30 min
Chai Tea Powder
15 min
Gluten free pita bread
1 godz. 15 min