Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
TM6 TM5 TM31

Watermelon and raspberry ice cream sandwiches

2.8 (4 oceny)

Składniki

Ice cream

  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 800 g watermelon flesh, cut into pieces (approx. 4 cm)
  • 100 g caster sugar
  • 150 g frozen raspberries
  • 380 g pouring (whipping) cream
  • 120 g full cream milk

Wafers

  • 100 g rice malt syrup
  • 50 g pure maple syrup
  • 50 g puffed amaranth grain (see Tips)
  • 20 g puffed millet (see Tips)
  • 20 g shredded coconut
  • 1 tbsp poppy seeds
  • 1 tbsp sesame seeds
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • oil, for greasing

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1208 kJ / 287 kcal
Białko
2.9 g
Węglowodany
33.3 g
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy