Urządzenia i Akcesoria
Creamy yoghurt ice cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
vanilla bean pod and seeds1
-
full cream milk400 g
-
white sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
Greek yoghurt500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68.4 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
738.7 kJ /
176.6 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey ice cream
17 godz. 45 min
Black rice pudding
25 godz. 5 min
Citrus Oil
50 min
Souffle pancakes with berries
40 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Roasted banana affogato
29 godz.
Spiced hot chocolate
10 min
Chocolate mint thins
2 godz. 30 min
Jalapeño honey butter
15 min
Fruit ice cream
10 min
Coffee Candy
25 min
Ice cream cone cupcakes
55 min