Urządzenia i Akcesoria
Creamy yoghurt ice cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
vanilla bean pod and seeds1
-
full cream milk400 g
-
white sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
Greek yoghurt500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68.4 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
738.7 kJ /
176.6 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
28.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 godz. 20 min
Peeling Turmeric (Metric)
5 min
Bananas with spiced caramel sauce
1 godz. 50 min
Korean fried chicken
4 godz.
Runny custard
10 min
Vanilla nut milk
12 godz. 20 min
Gingerbread ice cream
10 godz. 20 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
Aussie damper
45 min