Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 500 g d'amandes décortiquées
- 2 c. à café de miel
- 3 blancs d'œufs (œufs moyens)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 325 kJ / 77 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petites lunes à la vanille
40 min
Manneles
1h 30min
Butterbredele
2h 30min
Vanille Kipferl
35min
Schwowebraedele
1h 10min
Spritzbredele
25min
Bredele à la noisette
1h
Biscuits aux épices
13h 15min
Lunettes à la cannelle et à la confiture
4 godz. 30 min
Biscuits pain d'épices
45 min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Bredele à la cannelle
1h