
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ c. à café de sel
- 100 g de farine de Kamut® (voir "Conseil(s)")
- 250 g de farine de blé type 55 et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g d'eau
- 70 g de noisettes décortiquées concassées grossièrement
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 302.2 kcal / 1265 kJ
- Białko
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Węglowodany
- 45.2 g
- Błonnik
- 2.7 g