
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de beurre coupé en morceaux
- 90 g de sucre roux
- 1 œuf
- 130 g de farine de blé
- 130 g de flocons d'avoine
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 115.8 kcal / 484 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Błonnik
- 0.9 g