Ensalada de rabanitos y repollo

Ensalada de rabanitos y repollo

4.4 58 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de repollo blanco sin el tronco (cortado en trozos regulares)
  • 100 g de rabanitos limpios sin pelar
  • 8 ramitas de perejil fresco limpio y seco (solo las hojas)
  • 20 g de vinagre
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de pimienta molida
  • 1 cucharadita de orégano seco

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 100 kcal / 418 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 3.55 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...