Rice salad with eggs and tuna fish

Rice salad with eggs and tuna fish

3.9 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • water
    1200 g
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • white long-grain rice (approx. 12-16 minutes cooking time)
    250 g
  • eggs
    2
  • carrots cut in small cubes
    120 g
  • courgettes cut in small cubes
    280 g
  • frozen green peas
    100 g
  • canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut in pieces
    200 g
  • olives pitted, whole or chopped
    100 g
  • pickled gherkins cut in slices
    15 - 20 g
  • fresh mint leaves only
    1 sprig
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • vinegar
    1 - 2 tsp
    1 - 2 tsp lemon juice
  • cherry tomatoes cut in halves or quarters
    7

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 485 kcal / 2027 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...