Urządzenia i Akcesoria
Rice salad with eggs and tuna fish
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
white long-grain rice (approx. 12-16 minutes cooking time)250 g
-
eggs2
-
carrots cut in small cubes120 g
-
courgettes cut in small cubes280 g
-
frozen green peas100 g
-
canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut in pieces200 g
-
olives pitted, whole or chopped100 g
-
pickled gherkins cut in slices15 - 20 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters7
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2027 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Chilli con carne
40 min
Lemonade
5 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Vegetable soup
35 min
Apple tart
1 godz.
Curry and Coconut Risotto
35 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min