![Chicken with creamy vegetable sauce Chicken with creamy vegetable sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1A4102E9-F8A4-4143-8B41-64476BEF1672/Derivates/87861AEF-9A7A-4342-8DC5-1F713011E655.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water
- 130 g carrots, cut in pieces
- 60 g celeriac, cut in pieces
-
25
g fresh parsley, leaves only
lub 25 g celery leaves -
1
chicken stock cube (for 0.5 l)
lub 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 600 g chicken breast fillets, cut in strips (5 cm x 2 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut in slices
- 30 g flour
- 100 g cream
- 1 tsp Worcestershire sauce (opcjonalnie)
- 1 tsp lemon juice
- 30 g butter, cut in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Vegetable soup
35 min
Potato cakes
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 Std. 20 Min
Chilli con carne
40 min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Quick Thai chicken curry
40 min
Berry mousse
4h 50min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Creamy courgette soup
25 min