Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Parmesan
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water1600 g
-
2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cubes (for 0.5 l each) meat or vegetable, crumbled2
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced80 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1006 mg
Białko
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 godz. 5 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Tomato sauce
40 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Creamy tomato soup
30 min
Vegetable soup
35 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Frozen Champagne Jellies
4 godz. 30 min
Tomato Sauce
40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min