Fondant czekoladowy w kokilkach

Fondant czekoladowy w kokilkach

4.8 979 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji

Składniki

  • 90 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia kokilek
  • 150 g cukru trzcinowego drobnego
  • 95 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
  • 50 g mąki pszennej
  • 2 jajka
  • 1 żółtko

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 28.8 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 1491.3 kJ / 356.4 kcal
Tłuszcz 21.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Węglowodany 38.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...