
Urządzenia i Akcesoria
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
Lachs mit Spinathaube
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut in 4 Stücken500 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen2 Prisen
-
Spinat, gehackt, TK aufgetaut, gut ausgedrückt200 g
-
Ei1
-
Pfeffer1 Prise
-
Zitronenschale¼ TL
-
Wasser500 g
Tomatensugo
-
Schalotten2
-
Knoblauchzehe1
-
Butter20 g
-
Olivenöl20 g
-
Cherry-Tomaten halbiert500 g
-
Salz¾ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
398 kcal /
1674 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 2/2019
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy