Urządzenia i Akcesoria
Champignons mit Blattspinat-Füllung
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Champignons groß (ca. 400 g)16
-
Knoblauchzehen2 - 3
-
Olivenöl20 g
-
Blattspinat, TK aufgetaut, abgetropft, kleingeschnitten300 g
-
Crème fraîche60 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Champignons mit Kräuter-Mascarpone
35 min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45 min
Gefüllte Tomaten
25 min
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35 min
Champignonköpfe à la Provence
1 godz.
Gefüllte Tomaten
1 godz.
Zucchini-Tomaten-Gratin
1 godz.
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1 godz.
Auberginen-Schiffchen
1 godz. 15 min
Low Carb Thunfischpizza
1 godz.
Spinattorte
1 godz.
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45 min