Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ramitas romero, solamente las hojas
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 15 g de orégano fresco, solamente las hojas
- 15 g de perejil chino fresco, solamente las hojas
- 8 dientes de ajo, pelados
- 2 limones verdes, la ralladura y el jugo
- 2 cditas de sal marina
- 3 cebollas cambray, en trozos (2 cm)
- 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado con ajo y chile de árbol
40 min
Pescado a la talla
40 min
Albóndigas de pollo con kale sofrito
35min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55min
Filetes de ternera con reducción de fresas
30 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 godz. 45 min
Salmón Soufflé
1h
Quenelles con salsa de berros
2h 45min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Filete relleno
40 min
Pollo Piri piri con ejotes al curry
3h
Filete de res en salsa de chile morita
40 min