Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ramitas romero, solamente las hojas
- 15 g de hojas de albahaca fresca
- 15 g de orégano fresco, solamente las hojas
- 15 g de perejil chino fresco, solamente las hojas
- 8 dientes de ajo, pelados
- 2 limones verdes, la ralladura y el jugo
- 2 cditas de sal marina
- 3 cebollas cambray, en trozos (2 cm)
- 1500 g de pierna de cordero, sin hueso
- 1000 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 1182 kJ / 283 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mantequilla de ajo y echalote
10 min
Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
40min
Mejilones con albahaca, almendras y mantequilla
40min
Bisque de camarón
25min
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1h 10min
Pajaritos de pollo
30min
Escabeche de camarón
30min
Chiles rellenos de bacalao
1h 15min
Oefs en cocotte (huevos en cazuela)
40min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Ensalada Cobb
35min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45min