Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3730 kJ / 888 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 96 g
- Tłuszcz
- 85 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masa sablé
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Choux y eclairs
1hod. 30min
Masa sablé
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Crema pastelera
10 min
Ganache de chocolate
35min
Macarrones con merengue suizo
1h 10min
Curd de limón TM6
20 min
Pasta sable
1j 50 menit
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 min
Masa sablé
1j 50 menit