Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3730 kJ / 888 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 96 g
- Tłuszcz
- 85 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pastelera
10 min
Macarrones con merengue suizo
1h 10 min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10 min
Curd de limón TM6
20 min
Salsa de caramelo TM6
1j 30 menit
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1j 30 menit
Crema pastelera
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Ganache de chocolate
35 Min
Betún de ganache de chocolate
12 Std.
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2j