Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate (ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
100 g de chocolate amargo en trozos
-
80 g de crema para batir (30-40% grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
14 mg
Białko
3 g
Kalorie
1016 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
IDEAS SENCILLAS
164 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Betún de chocolate
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Glaseado blanco
2h
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Ganache de chocolate
15min
Crema pastelera
10min
Masa sablé
10min
Ganache de chocolate
15min
Bizcocho de chocolate
1h 40min
Betún de ganache de chocolate
12h
Masa sablé
10min
Brownies
50min