Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate amargo, en trozos
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado blanco
2óra
Crema pastelera
10 min
El mejor pastel de chocolate
1óra
Curd de limón TM6
20 min
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3óra
Brownies
30min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Paletas de caramelo TM6
40 min
Masa sablé
10 min
Ganache de chocolate
45 min
Pastel de chocolate y chile
1óra
Ganache de chocolate
35 min