Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de azúcar refinada
- 1070 g de agua
- 1 cda de glucosa
- ¼ - ½ cdita de colorante vegetal comestible (opcjonalnie)
- 50 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 219 kJ / 52 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado blanco
2j
Crema pastelera
10 min
Crema pastelera TM6
15min
Piruletas
40 min
Hojaldre rápido
2j
Salsa de caramelo TM6
1j 30 menit
Bachour: Tartas de limón y albahaca
3sa
Crema pastelera
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Merenguitos
1j 20 menit
Leche condensada
1h 10 min