Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de chocolate amargo (50% cocoa)
- 60 g de mantequilla sin sal, cortado en cubos
-
250
g de galletas de avena
lub 250 g de galletas, tipo María - 400 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cda de azúcar glass
- 450 g de dulce de leche
- 3 plátanos maduros, en rebanadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2088 kJ / 499 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magdalenas
1 Std. 20 Min
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20 Min
Helado de praliné
5 Std. 30 Min
Muffins de chocolate invertido
1 Std.
Mantenconchas
3h 15min
Fraisier
4h
Papas Dauphine
1h 40min
Buñuelos de manzana con salsa de caramelo
1 Std.
Macarrones de chocolate
24h
Mini cheesecakes de chocolate blanco
8 Std. 30 Min
Crepas
1 Std. 15 Min
Crepas, receta básica
1 Std. 20 Min