Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate (ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 gramos
Składniki
-
100 g de chocolate amargo en trozos
-
80 g de crema (min 30% de grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 gramos
Białko
10 g
Kalorie
3107 kJ /
742 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
9.5 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pastel double fudge
3 godz.
Pasta choux
2 godz.
Azúcar pulverizada
5 min
Pasta sable
1 godz. 50 min
Glaseado de crema de mantequilla
5 min
Pastel de chocolate
45 min
Glaseado blanco
2 godz.
Galletas con chispas de chocolate
50 min
Ganache de chocolate
15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Ganache de chocolate
15 min