Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 6.4 g
Alternatywne przepisy
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 godz. 15 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Parsnip and bean mash
25min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Steamed fish with green mash
50min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Fish pie with mashed potato topping
2 godz.
Coconut turmeric fish curry
40min
Coconut fish curry
1h 10min