![Fish pie Fish pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a6c13ffb-8a8a-4760-8504-6d7ae380670c/Derivates/4c392433-2ec5-4802-8c36-02edb4457838.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 250 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 600 g red potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 600 g skinless, firm white fish fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sweet corn cob, kernels removed
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- 80 g milk of choice, plus 1 tablespoon extra
- 1 tbsp arrowroot flour (see Tips)
- 30 g butter
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1671.6 kJ / 398 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 6.4 g
Alternatywne przepisy
Pork and apple cider stew
1h 40min
Salmon and corn cakes (10-12 months)
2 Std. 20 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Bengali fish cakes
1 Std. 20 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 Min