Urządzenia i Akcesoria
Cajun pork rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil40 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
white wine120 g
-
brown onion cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
garlic cloves3
-
capsicum, red and green cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
paprika1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tomato paste2 tsp
-
Meat stock paste1 tbsp
-
Arborio rice rinsed and drained300 g
-
water500 g
-
sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
912.5 mg
Białko
27 g
Kalorie
2734.5 kJ /
653.6 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
68.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick and easy pork noodles
20min
French onion pasta
45min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Easy lamb hotpot
2h
High protein chicken parmi hot pocket
1h 15min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Macaroni carbonara
30min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min