Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de sal gorda
- 1 lubina de 800 g -1 kg (o 2 de 500 g)
- 700 g de agua
- 4 patatas pequeñas con piel lavadas (aprox. 300 g)
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 25 g de zumo de limón recién exprimido (de 1/2 limón)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1167 kJ / 278 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Merluza al vapor de almejas
30min
Salmón al vapor con verduras
30min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30min
Dorada a la catalana
30min
Dorada a la sal
35min
Lubina en salsa de salmorreta
25min
Salmón a la sal con patatas al vapor
1小时
Dorada con salsa Bercy
35min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40min
Berberechos al natural con limón
2小时 15 分钟