Urządzenia i Akcesoria
Summer Squash Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust8 ½ oz
-
whole wheat flour3 oz
-
water6 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt divided½ tsp
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
garlic cloves2
-
green onions white and green parts, divided3
-
ricotta cheese6 oz
-
whole milk1 oz
-
red pepper flake (opcjonalnie)¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
yellow squash thinly sliced rounds2 oz
-
zucchini thinly sliced rounds2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Hawaiian Summer Rolls
1 godz.
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Broccoli Mozzarella Bites
45 min
Greek Vegetables
1 godz.
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min