Urządzenia i Akcesoria
Summer Squash Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust8 ½ oz
-
whole wheat flour3 oz
-
water6 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt divided½ tsp
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
garlic cloves2
-
green onions white and green parts, divided3
-
ricotta cheese6 oz
-
whole milk1 oz
-
red pepper flake (opcjonalnie)¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
yellow squash thinly sliced rounds2 oz
-
zucchini thinly sliced rounds2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Vegetarian Chili
50 min