Urządzenia i Akcesoria
Summer Squash Flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust8 ½ oz
-
whole wheat flour3 oz
-
water6 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt divided½ tsp
-
Parmesan cheese cubed1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
whole black peppercorns½ tsp
-
garlic cloves2
-
green onions white and green parts, divided3
-
ricotta cheese6 oz
-
whole milk1 oz
-
red pepper flake (opcjonalnie)¼ tsp
-
extra virgin olive oil divided2 tbsp
-
yellow squash thinly sliced rounds2 oz
-
zucchini thinly sliced rounds2 oz
-
cherry tomatoes halved6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey and Corn Soup
1 godz. 5 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 godz. 45 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Texas White Bean Salad
15 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min