Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de repollo en 2-3 trozos
- 100 g de nabo en 2-3 trozos
- 100 g de zanahoria en 2-3 trozos
- 100 g de apio en 2-3 trozos
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos
- 1 cebolla pequeña en cuartos (100 g)
- 1 tomate (150 g)
- 1200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1200 g
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 61.2 g
- Tłuszcz
- 1.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 16.6 g
- Sód
- 331.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hervido
40min
Verduras al vapor con rúcula
25 min
Sopa de arroz
30min
Tortilla de alcachofas
30min
Alcachofas al limón
40min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Caldo de verduras
50min
Caldo de pescado
45min
Caldo vegetal
35 Min
Caldo base
55min
Caldo de ave y jamón
1 godz. 5 min
Caldo de pollo
30min