Caldo de verduras

Caldo de verduras

4.1 116 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1200 g

Składniki

  • 200 g de repollo en 2-3 trozos
  • 100 g de nabo en 2-3 trozos
  • 100 g de zanahoria en 2-3 trozos
  • 100 g de apio en 2-3 trozos
  • 100 g de puerro (solo la parte blanca) en 2-3 trozos
  • 1 cebolla pequeña en cuartos (100 g)
  • 1 tomate (150 g)
  • 1200 g de agua

Wartości odżywcze na 1200 g

Kalorie 268 kcal / 1121 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 61.2 g
Błonnik 16.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 331.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...