
Urządzenia i Akcesoria
Vellutata di cardi con patate al timo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
scalogno a pezzi1
-
di olio extravergine di oliva80 g
-
di cardi puliti a pezzi400 g
-
di acqua500 g
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaino
-
di timo fresco le foglioline lavate3 rametti
-
di patate pelate e a tocchetti (1x1 cm)300 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
144.8 kcal /
605.5 kJ
Białko
2.8 g
Tłuszcz
7.8 g
Węglowodany
18.8 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Scalda l'inverno
10 Przepisów
Włochy
Włochy