Vellutata di cardi con patate al timo
TM5 TM31 TM6

Vellutata di cardi con patate al timo

2.9 (8 ocen)

Składniki

  • 1 scalogno a pezzi
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di cardi puliti a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
  • 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1x1 cm)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
605.5 kJ / 144.8 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
18.8 g
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy