Vellutata di cardi con patate al timo

Vellutata di cardi con patate al timo

2.7 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • scalogno a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di cardi puliti a pezzi
    400 g
  • di acqua
    500 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di timo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • di patate pelate e a tocchetti (1x1 cm)
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 144.8 kcal / 605.5 kJ
Białko 2.8 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 18.8 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...