Garnelen Aglio e Olio

Garnelen Aglio e Olio

4.4 295 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Knoblauchzehen
    3
  • Peperoni, rot in Stücken
    1
  • rote Paprika in Stücken
    300 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Garnelen, roh, mittelgroß, ohne Kopf, mit Schale
    350 g
  • Salz
    3 Prisen
  • Baguette in Scheiben
    ½

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 43 g
Kalorie 2803 kJ / 670 kcal
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...