![Garnelen Aglio e Olio Garnelen Aglio e Olio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86E664B8-E360-4E22-8FFB-E8E32B042E8C/Derivates/5729dc41-8c25-458c-a15c-e9a008295257.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Peperoni, rot, in Stücken
- 300 g rote Paprika, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 350 g Garnelen, roh, mittelgroß, ohne Kopf, mit Schale
- 3 Prisen Salz
- ½ Baguette, in Scheiben
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2803 kJ / 670 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 28 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 min
Muscheln und Wolfsbarsch
1 godz.
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45min
Penne mit Muscheln
1h 5 min
Linguine mit Garnelen
35 min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Gambas Piri-Piri
25 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min