Urządzenia i Akcesoria
Garnelen Aglio e Olio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Knoblauchzehen3
-
Peperoni, rot in Stücken1
-
rote Paprika in Stücken300 g
-
Olivenöl50 g
-
Garnelen, roh, mittelgroß, ohne Kopf, mit Schale350 g
-
Salz3 Prisen
-
Baguette in Scheiben½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
43 g
Kalorie
2803 kJ /
670 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 6/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 min
Tintenfischringe aglio e olio
1 godz. 20 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Garnelen mit Frühlingszwiebeln (油爆虾)
25 min
Linguine mit Garnelen
35 min
Gambas Piri-Piri
25 min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 min