Parmigiana di finocchi (vegan)

Parmigiana di finocchi (vegan)

4.6 55 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porzioni

Składniki

  • 50 g di pane a pezzi
  • 20 g di anacardi tostati, non salati
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 100 g di formaggio vegano
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di cipolle a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 900 g di bulbi di finocchio a fettine (circa 7 mm)
  • 600 g di pomodoro in scatola
  • 10 foglie di basilico fresco + q.b.
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 1 - 2 pizzichi di sale

Wartości odżywcze na 6 porzioni

Kalorie 1355 kcal / 5669.3 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 79 g
Węglowodany 155 g
Błonnik 46 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 4356 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...