Tomatenkern-Konfitüre

Tomatenkern-Konfitüre

3.9 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 Schraubgläser

Składniki

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • Tomaten nur die Kerngehäuse (ca. 250 g)
    10
  • Mango in Stücken
    150 g
  • Gelierzucker 2:1
    250 g
  • Salz
    1 Prise
  • neutrales Pflanzenfett (z.B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Białko 2 g
Kalorie 2427 kJ / 579 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 137 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...