Urządzenia i Akcesoria
Mustard-dill sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only10 - 15 g
-
sugar (caster sugar) to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium-hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portions
Białko
10 g
Kalorie
8541 kJ /
2041 kcal
Tłuszcz
211 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus cream soup
30 min
Hollandaise sauce
15 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min
Hollandaise sauce
15 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Cod with aïoli
40 min
Quick Cheese Soufflés
45 min
Basil pesto
10 min
Quick cheese soufflés
45 min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Béarnaise sauce
15 min