Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beetroot Swiss Rolls
- 300 g cooked beetroot, quartered
- 6 medium eggs, separated
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- semolina, for sprinkling
Filling
- 200 g cream cheese
- 50 g crème fraîche
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 10 fresh chives, finely chopped
- 200 g smoked salmon, sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 579 kJ / 139 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 387 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Brak ocen
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1h 20 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min