Smoked Salmon and Beetroot Roulade

Smoked Salmon and Beetroot Roulade

3.9 13 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 slices

Składniki

Beetroot Swiss Rolls
  • cooked beetroot quartered
    300 g
  • medium eggs separated
    6
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • semolina for sprinkling
Filling
  • cream cheese
    200 g
  • crème fraîche
    50 g
  • lemon finely grated zest and 15 g juice
    1
  • fresh chives finely chopped
    10
  • smoked salmon sliced
    200 g

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 139 kcal / 579 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 387 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...