Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beetroot Swiss Rolls
- 300 g cooked beetroot, quartered
- 6 medium eggs, separated
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- semolina, for sprinkling
Filling
- 200 g cream cheese
- 50 g crème fraîche
- 1 lemon, finely grated zest and 15 g juice
- 10 fresh chives, finely chopped
- 200 g smoked salmon, sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 579 kJ / 139 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Amaretti
35 Min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Almond Tuiles
1 Std. 30 Min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5klst
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3u. 35min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen