Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
387 mg
Białko
9 g
Kalorie
579 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crab Tart
2 godz. 30 min
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 godz. 55 min
Quiche Lorraine
45 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5 godz. 40 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min