Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 slices
Składniki
Beetroot Swiss Rolls
-
cooked beetroot quartered300 g
-
medium eggs separated6
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
semolina for sprinkling
Filling
-
cream cheese200 g
-
crème fraîche50 g
-
lemon finely grated zest and 15 g juice1
-
fresh chives finely chopped10
-
smoked salmon sliced200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
387 mg
Białko
9 g
Kalorie
579 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
10 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 godz. 25 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 godz.
Savoury Crayfish Éclairs
1 godz. 20 min
Calamares a la Americana
50 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min