Focaccia aux céréales
TM6 TM5

Focaccia aux céréales

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 g de farine aux sept céréales
  • 25 g de levure boulangère fraîche
    lub 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • 330 g d'eau
  • 60 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
  • 1 c. à café de sel
  • 2 brins de romarin frais, lavés, séchés et effeuillés
  • 1 c. à café de gros sel

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1192 kJ / 285 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy