Focaccia aux céréales

Focaccia aux céréales

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 parts

Składniki

  • de farine aux sept céréales
    500 g
  • de levure boulangère fraîche
    25 g
    2 ½ c. à café de levure boulangère sèche
  • d'eau
    330 g
  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
    60 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de romarin frais lavés, séchés et effeuillés
    2 brins
  • de gros sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 285 kcal / 1192 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...