Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de lardons
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de gnocchi frais classiques (pas "à poêler")
- 220 g d'eau
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 464 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Coquillettes chorizo-comté
15min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Riz à la tomate et aux saucisses
30 min
Carbonara
30 min
Gratin de pâtes
25 min
Spaghetti carbonara
40 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h