Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de lardons
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol
- 400 g de gnocchi frais classiques (pas "à poêler")
- 220 g d'eau
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 464 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 godz. 15 min
Gratin de pâtes
25 min
Carbonara
30min
Pâtes au jambon et au chorizo
30min
Coquillettes chorizo-comté
15 Min
Spaghetti carbonara
40min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50 Min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1 Std.
Riz à la tomate et aux saucisses
30min
Tortilla aux oignons et aux lardons
50 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min