Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 3 œufs
- 70 g de lait
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 c. à café de sel de mer
- 1 fromage Mont d'Or
- 1 œuf battu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2031.5 kJ / 485.8 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 36.4 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Pain pide (pain turc)
2h
Buns au brie et à la truffe
2h 55min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50 min
Pain farci à la mozzarella
45min
Pizza turque au bœuf et aux épinards
40min
Pizza façon donut
1h 30min
Pains turcs
2h 15min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pide au bœuf et à la mozzarella
2 Std. 50 Min
Batbout au fromage
30min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Pizza lahmacun à la turque
1h