Soufflé di spinaci e uova

Soufflé di spinaci e uova

4.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni

Składniki

  • di foglie di spinaci, surgelate scongelate
    500 g
  • di formaggio a pasta dura per gratinare (ad es. Gruviera, Cheddar, Parmigiano)
    50 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di farina
    50 g
  • di latte
    500 g
  • di burro
    30 g
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • uova
    6

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 317 kcal / 1327 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...