
Urządzenia i Akcesoria
Soufflé di spinaci e uova
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porzioni
Składniki
-
di foglie di spinaci, surgelate scongelate500 g
-
di formaggio a pasta dura per gratinare (ad es. Gruviera, Cheddar, Parmigiano)50 g
-
spicchio di aglio1
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di farina50 g
-
di latte500 g
-
di burro30 g
-
di noce moscata in polvere1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
-
uova6
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
317 kcal /
1327 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria