Wersje kompatybilne
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 foglie di basilico fresche
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Białko
- 17.4 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 分钟
Fagottini di sogliola con verdure
55 分钟
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 分钟
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 分钟
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Platessa al pomodoro
30 Min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 分钟
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 分钟
Salmone al cartoccio
35min