Wersje kompatybilne
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 foglie di basilico fresche
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di pesce Halibut fresco (600 g circa)
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- 200 g di cipolla rossa affettata sottilmente
- 4 pizzichi di sale
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1385 kJ / 331 kcal
- Białko
- 17.4 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35 min
Verdure miste al cartoccio
35 min
Platessa al pomodoro
30 min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Sogliola gratinata e mele
40min
Branzino al cartoccio
1sa 10 dk
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45min