Urządzenia i Akcesoria
Asian Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
150 g
Składniki
-
fresh coriander leaf5 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
rice vinegar50 g
-
honey1 Tbsp
-
light soy sauce2 Tbsp
-
sesame oil2 Tbsp
-
groundnut oil50 g
-
spring onions cut in pieces (5 mm)15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 150 g
Sód
1030.2 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
3304.9 kJ /
789.9 kcal
Tłuszcz
77.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki Marinade
15 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5 min
Asian Chopped Salad
20 min
Basil Pesto
10 min
Raspberry and lime sorbet
10 min
Colourful Quinoa Salad
40 min
Salsa Verde
10 min
Sriracha Sauce
72 godz. 20 min
Houmous Salad Dressing
5 min
Creamy French Dressing
5 min
Pesto with Rocket and Chilli
10 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min