Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
sugar120 g
-
vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
Williams pears (firm) peeled, halved and cored (see tip)4
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
flaked almonds, toasted for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 godz.
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
White Russian
5 min
Apple Peel and Spice Mix
50 min
Miso Marinade
10 min
Chorizo Garlic Butter
3 godz. 5 min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2 godz.
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Blueberry Yoghurt
13 godz.
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min