Urządzenia i Akcesoria
捞汁小海鲜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 人份
Składniki
捞汁
-
水800 克
-
花椒 (约1茶匙)2 克
-
八角3 颗
-
桂皮1 块
-
姜 切片20 克
-
细砂糖80 克
-
蚝油80 克
-
生抽40 克
-
鱼露40 克
-
新鲜青辣椒 切圈,依个人口味调整50 克
-
新鲜红辣椒 切圈,依个人口味调整20 克
-
花雕酒50 克
蒸海鲜
-
水400 克
-
新鲜的虾400 克
-
小鲍鱼 去壳取肉,洗刷干净8 个
-
蛏子400 克
-
花螺400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
661 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
737.8 kJ /
176.5 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选
12 Przepisów
Chiny
Chiny