Urządzenia i Akcesoria
剁椒蒸双菌
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
金针菇 切去根部,洗净沥干250 克
-
新鲜黑木耳100 克
-
剁椒 红色的2 汤匙
-
水500 克
-
素蚝油1 汤匙
-
酱油1 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
花椒油½ 茶匙
-
冰糖粉1 茶匙
-
醋1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2.9 g
Kalorie
428.3 kJ /
102.3 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
我爱素食
10 Przepisów
Chiny
Chiny