剁椒蒸双菌

剁椒蒸双菌

3.9 7 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 金针菇 切去根部,洗净沥干
    250 克
  • 新鲜黑木耳
    100 克
  • 剁椒 红色的
    2 汤匙
  • 500 克
  • 素蚝油
    1 汤匙
  • 酱油
    1 汤匙
  • 麻油
    1 茶匙
  • 花椒油
    ½ 茶匙
  • 冰糖粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.9 g
Kalorie 428.3 kJ / 102.3 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...